Espos Norge AS

Espos – Event Service Point of Sale, er en gründervirksomhet etablert i, og drevet fra Drammen. Selskapet har sitt utspring fra festivalbransjen. Drivkraften har fra oppstart til i dag vært å utvikle gode løsninger på utfordringer innenfor betalingsområdet.

Før 2006 var det ingen tilbydere av kasse- og betalingsløsninger til festivaler og arrangementer. Espos ble etablert fordi vi så et behov i dette markedet, etter endringer i bokføringsforskriftene. Denne endringen påla festivalbransjen å registrere alt salg på et kassasystem. På få år økte antallet leveranser og Espos ble den markedsledende leverandøren av betalingsløsninger til festivaler og arrangementer. Vi utviklet vår egen betalingsløsning Cashless, denne betalingsløsningen ble med oss frem til Tæpp ble etablert i 2019.

I pandemien, med den globale nedstigningen, satset Espos på utvikling. Vårt mål var å kunne levere det beste betalingssystemet når samfunnet åpnet igjen. Resultatet av utviklingen ble SmartTerminalen som vi leverte til 110 festivaler og arrangementer i 2022. Etter sommeren 2022 så vi hvor godt den nye teknologien ble tatt imot og nye markeder åpnet seg opp. Vi ser frem til å utvide vår leveransefelt og sikter oss inn mot horeca og detaljhandel.

I Espos ser vi fremover og vi er stadig i utvikling for å kunne levere smarte og sikre betalingsløsninger til våre eksisterende og nye kunder.

Interessert i leie av vår smartterminal?

Navn