Espos Norge AS

Espos Norge AS er en gründervirksomhet etablert i, og drevet fra, Drammen. Selskapet har sitt utspring fra festivalbransjen. Drivkraften har fra oppstart til i dag vært å utvikle gode løsninger på utfordringer innenfor betalingsområdet.

Før 2006 var det ingen tilbydere av kasse- og betalingsløsninger til festivaler og arrangementer. Espos ble etablert fordi vi så et behov i dette markedet, etter endringer i bokføringsforskriftene. Denne endringen påla festivalbransjen å registrere alt salg på et kassasystem. På få år økte antallet leveranser og Espos ble den markedsledende leverandøren av betalingsløsninger til festivaler og arrangementer. Vi utviklet vår egen betalingsløsning Cashless, denne betalingsløsningen ble med oss frem til Tæpp ble etablert i 2019.

Under pandemien satset Espos på utvikling. Vårt mål var å kunne levere det beste betalingssystemet når samfunnet åpnet igjen. Resultatet av utviklingen ble SmartTerminalen som vi leverte til 110 festivaler og arrangementer i 2022. Etter sommeren 2022 så vi hvor godt den nye teknologien ble tatt imot og nye markeder åpnet seg opp. Vi ser frem til å utvide vårt leveransefelt og sikter oss inn mot nye markeder som har behov for smarte betalingsløsninger.

Espos har i dag konsesjon som et e-pengeforetak, noe som gir oss muligheten til å kunne utvikle smarte og sikre betalingsløsninger til både eksisterende og nye kunder. Vi i Espos har som mål å utfordre markedet med vår nye teknologi. Vi ønsker å tilby våre kunder noe nytt og spennende som vil gi dem en bedre opplevelse.

I Espos ser vi fremover og vi er stadig i utvikling for å kunne levere smarte og sikre betalingsløsninger til våre eksisterende og nye kunder.

Interessert i leie av vår SmartTerminal?

Navn