VÅR HELDIGITALE BONGLØSNING

Lei av å telle bonger? Vårt heldigitale bongssystem for frivillige, partnere og personell erstatter gammeldags bongsystem. Med DiggiBong trenger man ikke lenger å produsere vanlige papirbonger. Løsningen sender enkelt ut bongen via en SMS. Betaling på kreditt eller forhåndsbetalt, dette styrer du som arrangør. Mulighet til å øke kredittgrense i sanntid. Publikum betaler med sine bonger på SmartTerminalen i ditt utsalgssted.

Få gratis demo
Raskt og effektivt

QR, skreddersydd for arrangementer

DiggiBong er et skreddersydd system for enkel administrasjon av digitale bonger. Dette sikrer mer kontroll og samler salgsdata i backoffice. Nye bonger kan produseres raskt og enkelt, og distribueres rett ut til sluttbruker med synlig saldo.

Vi effektiviserer bongsystemet

Tilgjengelig kreditt

Hver DiggiBong har en unik QR- kode som representerer en kredittkonto i vårt system. Man sender ikke lenger ut ti bonger for ti øl, men én bong med en gitt verdi. Publikum kan se sin saldo i sanntid.
Systemet har vært i bruk siden 2018 og har blitt et av våre bestselgende produkter. 90 % av våre festivalkunder benytter DiggiBong på deres arrangement.