Festivaler & Konserter


ESPOS er en ledende leverandør av betalingsløsninger for festivaler og konserter. Siden oppstarten har vi fokusert på å levere kvalitetsprodukter og tjenester til bransjen. Vår store lidenskap er å utvikle konkurransedyktige betalingsløsninger med søkelys på fremtidsrettede oppdateringer og funksjoner. Vi leverer løsninger til festivaler og konserter av alle størrelser og tilbyr både kort- og langtidsutleie av våre SmartTerminaler. Vår kompetanse sikrer gjennomføringen av ditt arrangement og at alle systemene kjører som de skal. Med ESPOS kan du gjøre moderne betaling enkel og intuitivt for både publikum og arrangør.

SmartTerminal

SmartTerminalen festivalens nye kassepunkt! Etter å ha blitt grundig testet sommeren 2021, kan vi med trygghet si at SmartTerminalen har kommet for å bli. I 2022 var SmartTerminalen på 110+ festivaler og konserter rundt omkring i det ganske land. Null teknologisk gjeld vi ser bare fremover og er klare til å erobre flere festivaler og konserter med den nye teknologien.

Les mer om SmartTerminalen her

DiggiPOS

For å få fullt utbytte av vår SmartTerminal har vi måtte skreddersy et helt nytt POS-system som følger dagens teknologi. Resultatet er et POS-systemet fullspekket med funksjoner. Alt dette i tillegg til et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt som kan tilpasses brukeren.

Les mer om DiggiPOS her

DiggiPay

Betalingsløsningen for fremtiden. Publikum betaler via en identifikator (RFID-chip, QR-kode, DiggiPay-kort eller APP). På større arrangementer kan chipen være plassert i et armbånd. Dette gjør at transaksjonene vil gå raskere enn på noen andre løsninger i markedet i dag. DiggiPay kan gi deg god salgsdata på dine kunder.

Les mer om DiggiPay her

DiggiBong

Lei av å telle bonger? Vårt heldigitale bongssystem for frivillige, partnere og personell erstatter gammeldags bongsystem. Med DiggiBong trenger man ikke lenger å produsere vanlige papirbonger. Løsningen sender enkelt ut bongen via en SMS. Betaling på kreditt eller forhåndsbetalt, dette styrer du som arrangør. Mulighet til å øke kredittgrense i sanntid.

Les mer om DiggiBong her

iOrder, enkel betaling med QR kode

Etter lanseringen av iOrder sommeren 2021 har vi sett at QR-betaling har kommet for å bli. Våre kunder er kreative i måten de ønsker å bruke QR. Uansett behov så vil vår QR-løsning være et godt valg. Nettbutikken styres enkelt fra backoffice og alle dine SmartTerminaler kan ta i mot QR-bestillingen.

Les mer om iOrder her

Lurer du på noe til din festival eller konsert er det bare å ta kontakt!

Med 15 års erfaring kan vi hjelpe deg med din festival/konsert.