Utviklet med fokus på din bransje

Vi jobber tett med våre kunder og sørger for at deres tilbakemeldinger blir hørt. Våre applikasjoner og produkter utvikles kontinuerlig med fokus på brukervennlighet og god funksjon for våre kunder. Vårt team skreddersyr egne produkter og avtaler basert på bransjer, og kan derfor tilby optimaliserte løsninger for en rekke bransjer og industrier.

Enkel oppstart

Kom raskt i gang med Espos

Vi tilbyr lang- og korttidsleie av våre smartterminaler. Kontakt oss og bestill din terminal. Vi sender denne ferdig konfigurert til din postadresse, og denne er klar til bruk. Vi leverer våre smartterminaler til både små og store aktører innen ulike bransjer og industrier, og vi hjelper deg i gang med å få det meste ut av vår smartterminal.

Vi heier på teknologi

Sikkerhet & funksjonalitet

Espos er underlagt konsesjon fra Finanstilsynet og vi operer i et marked som stiller svært høye krav til sikkerheten. Våre systemer er bygget opp over tid, og er testet ut på noen av Norges største festivaler og eventer. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan skreddersy et tilbud til deg og din bedrift.

Har du noen spørsmål eller ønsker du et tilbud?

Samarbeidspartnere

Finanstilsynet
Forbrukerrådet
VISA
Mastercard
BankAxept

Kontakt oss

Espos Norge AS
Dråpen 22
3036 Drammen

Tlf: 406 45 215