Arrangement


Uavhengig av størrelsen på deres arrangement kan vi levere en skreddersydd løsning basert på deres ønsker og behov. Vi leverer tjenester til alle typer arrangementer omkring i hele landet blant annet fotballfester, julemarkeder, firmafester, julebord m.m. Vi vil bistå fra A-Å for at ditt arrangement skal ha en sikker betalingsløsning.

SmartTerminal

Det som gjør denne terminalen unik er at den har både kasse og bankterminal integrert i en liten enhet. Dette er et svært fleksibelt system som fungerer for alle utsalgsteder, fra kiosken på hjørnet til de største arrangementer. Trenger du 5 smartterminaler neste helg sier du? – ikke noe problem! Vi sender dem med posten, det er bare å slå dem på – de fungerer på 4G.

Les mer om SmartTerminalen her

DiggiPOS

For å få fullt utbytte av vår SmartTerminal har vi måtte skreddersy et helt nytt POS-system som følger dagens teknologi. Resultatet er et POS-systemet fullspekket med funksjoner. Alt dette i tillegg til et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt som kan tilpasses brukeren.

Les mer om DiggiPOS her

DiggiPay

Betalingsløsningen for fremtiden. Publikum betaler via en identifikator (RFID-chip, QR-kode, DiggiPay-kort eller APP). På større arrangementer kan chipen være plassert i et armbånd. Dette gjør at transaksjonene vil gå raskere enn på noen andre løsninger i markedet i dag. DiggiPay kan gi deg god salgsdata på dine kunder.

Les mer om DiggiPay her

DiggiBong

Lei av å telle bonger? Vårt heldigitale bongssystem for frivillige, partnere og personell erstatter gammeldags bongsystem. Med DiggiBong trenger man ikke lenger å produsere vanlige papirbonger. Løsningen sender enkelt ut bongen via en SMS. Betaling på kreditt eller forhåndsbetalt, dette styrer du som arrangør. Mulighet til å øke kredittgrense i sanntid.

Les mer om DiggiBong her

iOrder, enkel betaling med QR kode

Etter lanseringen av iOrder sommeren 2021 har vi sett at QR-betaling har kommet for å bli. Våre kunder er kreative i måten de ønsker å bruke QR. Uansett behov så vil vår QR-løsning være et godt valg. Nettbutikken styres enkelt fra backoffice og alle dine SmartTerminaler kan ta i mot QR-bestillingen.

Les mer om iOrder her

Har du noen spørsmål eller ønsker du et tilbud?