Den perfekte løsning for skolekantiner!

DiggiPay er en digital betalingsløsning som erstatter behovet for kontanter, bankkort og mobilbetaling, og er skreddersydd skolekantiner. Alle elevene ved skolen får utdelt sitt eget DiggiPay betalingskort som knyttes mot en DiggiPay brukerkonto. Brukerkontoen kan administreres av foreldre/foresatte, eller eleven selv,  enten via DiggiPay.no eller ved å laste ned DiggiPay appen. Elevene betaler med kortet i skolekantinen og pengene trekkes direkte fra brukerkontoen. Foreldre/foresatte har kontroll på barnets forbruk i skolekantinen, barna kan betale for seg selv uten bankkort og mobiltelefon.

Enklere blir det ikke! 

Brosjyre – DiggiPay for skolekantiner – Trykk her!

Få gratis demo

Hvorfor DiggiPay i skolekantiner?

DiggiPay for skolekantiner er en enkel og forutsigbar betalingsløsning som vi har utviklet over mange år. Det hele startet i 2014 da Espos utviklet en digital, kontantløs betalingsløsning for skolekantiner på forespørsel fra Hokksund Ungdomsskole i Buskerud, som da fikk navnet Kantinekortet. Kantinekortet ble godt mottatt av skolesektoren og betalingsløsningen benyttes i dag av rundt 100 skolekantiner over hele landet. Etter 10 år med Kantinekortet har vi videreutviklet og oppgradert betalingsløsningen som nå er blitt til DiggiPay! 

DiggiPay gjør at elevene ikke er avhengig av kontanter, bankkort eller mobiltelefoner for betaling, og som samtidig sikrer at elevene handler sunn og næringsrik mat i skolekantinen. DiggiPay forenkler også administrasjonen for skolene med enkle og oversiktlige salgs- og oppgjørsrapporter, som automatisk kommer inn på skolens egen brukerprofil i back-office systemet. Her kan skolene selv legge inn sine produkter, priser og lage knappeoppsett til sin egen SmartTerminal. 

Med en brukerbase på over 45 000 brukere som ukentlig benytter betalingsløsningen kan vi trygt si at vårt system fungerer som det skal i skolekantiner! 

Enkel å betjene

SmartTerminal- alt i én enhet

En DiggiPay betalingsløsning for skolekantiner inkluderer en SmartTerminal for å slå inn salg og akseptere betaling med DiggiPay. Det som gjør SmartTerminalen unik er at det er både en kasse, betalingsterminal og printer i samme enhet.  Den er mobil og har en batteritid på om lag 12 timer før den må lades. Lading gjøres ved å putte den i ladestasjonen eller med ladekabelen som medfølger. Når SmartTerminalen ikke er i bruk kan den enkelt låses inn på et sikkert sted på skolen. 

Den leveres med 4G SIM kort for datakommunikasjon og har ikke behov for WIFI tilgang for å operere. Brukergrensesnittet for kasseapplikasjonen er utviklet spesielt med tanke på at den skal kunne betjenes ikke bare av kantinepersonell, men også av elever som står i skolekantinen. 

Perfekt for din kantine

Hold kontroll på økonomien

DiggiPay gjør det enkelt for foresatte å sette over penger til DiggiPay-kortet. I appen har man kontroll på forbruk, påfylling og refusjon.

  • Ingen ressurskrevende kontanthåndtering
  • Enkle og oversiktlige salgsrapporter
  • Vekk med kontantene
  • Redusert kjøp av usunn mat utenfor skolen
  • Mindre køer og mer spisetid
  • Inkluderende, for alle uansett alder
  • Bedre foreldrekontroll
  • Godkjent kassasystem (Kassasystemer med produkterklæring)

Har du noen spørsmål eller ønsker du et tilbud?