Bodsalg


Driver du med utsalg fra egen bod og har behov for en komplett og moderne kassesystem. Da har vi noe for deg. Våre produkter er nøye utviklet med tanke på din bransje og innehar system og funksjoner for dine type virksomhet. Få raskere betalt, gjør mindre feil og spar penger ved å leie våre kasser og terminaler.

SmartTerminal

Våre SmartTerminaler har blitt grundig testet av en rekke boder de seneste årene. Vi har etablert ett tett samarbeid med flere av våre kunder og utvikler våre produkter med våre kunders ønsker i fokus. På denne måten kan vi tilby et skreddersydd og moderne system for enkel håndtering av kasse og betaling.

Les mer om SmartTerminalen her

DiggiPOS

DiggiPOS er vår komplette kasseløsning som også fungerer optimalt på våre SmartTerminaler. Enkel betjening og skreddersydd oppsett er noe av det som gjør dette systemet så unikt for våre kunder. Effektiviser dine betalingsløsninger og skap bedre flyt og raskere betjening av dine kunder.

Les mer om DiggiPOS her

iOrder, enkel betaling med QR kode

Dagens gjester krever lettvint og rask betaling etter sitt besøk. Med vår iOrder- løsning kan kunden enkelt betale for sitt besøk ved å scanne en unik QR-kode som tilhører deres bordnummer. Alt gjøres enkelt fra en mobiltelefon. Systemet kan også skreddersys til å ta i mot bestillinger via QR- koden som går direkte til kjøkkenet eller baren.

Les mer om iOrder her

Har du noen spørsmål eller ønsker du et tilbud?